Messut

Messut

25.-27.4 RAK-2014, Kouvola

Tervetuloa RAK-2014 rakennus- ja sisustusmessuille Kouvolan jäähalliin 25.-27.4.2014. Kaikki talonrakentamiseen liittyvä yhden katon alla ja Lumon on mukana! Esittelyssä nähtävillä parvekelasit, kaiteet sekä uudistuneet terassituotteet. Tervetuloa tutustumaan!

26.-27.4 Piha&Puutarhamessut, Pori

Toista kertaa järjestettävä Piha- ja puutarhamessut esittelee satakuntalaisten puutarhatuottajien ja piharakentamisen ammattilaisten tarjontaa. Tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy. Tapahtuma järjestetään Porin Asema-aukiolla, Satakunnankatu 23.

Lumon on mukana ulko-osastolla 1, 2. Tervetuloa tutustumaan mediän uudistuneisiin tuotteisiimme!

26.-27.4 Rakentaja-messut, Rovaniemi

Pohjois-Suomen Messut järjestää Lapin Rakentajamessut Rovaniemellä Lappi  Areenalla 26.-27.4.2014.

Lumon on mukana osastolla A19, tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!

23.6-6.7 Loma-asuntomessut Kalajoella 2014

Kalajoen Loma-asuntomessut järjestetään 23.6.2014 – 6.7.2014 Kalajoen Hiekkasärkillä, jonne rakentuu yhteensä 28 niin perinteistä kuin moderniakin lomarakentamista edustavaa kohdetta.

Kalajoen Loma-asuntomessujen messualue sijoittuu Kalajoen Hiekkasärkille, Aurinkohiekat nimiselle alueelle. Nimi kertoo paikasta paljon: aurinkoa, hiekkaa ja merenrantamaisemaa. Alue sijaitsee Hiekkasärkkien pohjoispäässä, lähellä matkailukeskuksen ydintä, palveluiden välittömässä läheisyydessä.

Aurinkohiekkojen messualue rakentuu dyynin rinteille merinäköalan äärelle. Hiekkasärkkien karu hiekkainen dyyniluonto ja puhdas merellinen tunnelma ovat alueella vahvasti läsnä. Kokonaisvaltainen avaruus, hiekan, meren ja taivaan laajat pinnat, on hätkähdyttävä näky suomalaisessa maisemassa.

Lumon on mukana messuilla. Tervetuloa tutustumaan upeisiin lasiterassikohteisiimme!

11.7-10.8 Suomen Asuntomessut, Jyväskylä

Vuoden 2014 asuntomessut järjestetään Jyväskylän Äijälänrannassa 11.7.-10.8.2014. Äijälänranta sijoittuu Jyväsjärven itärannalle Päijänteeseen johtavan Äijälänsalmen läheisyyteen. Matkaa näköetäisyydellä olevaan Jyväskylän keskustaan on noin 5 kilometriä. 

Tulevaisuudessa Äijälänrannassa asuu 800–1000 asukasta. Valmistuttuaan alueelle syntyy tiivis ja monimuotoinen asuinympäristö, jossa perhe-elämän inhimillinen mittakaava kohtaa uudet rakennusinnovaatiot, ja luonnonläheinen ajattelutapa cityasumisen mahdollisuudet. Arkkitehtuuri yllättää ja haastaa sekä antaa pohjaa monimuotoiseen asumiseen. Asuinalueen läpi kulkeva Jyväsjärven rantaraitti tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen liikuntaan ja harrastamiseen. Alueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös linnustoltaan arvokas luontoalue.

Messualueelle rakentuu 37 pientaloa, yksityinen päiväkoti sekä Jyväsjärven rantaan tuleva 13-kerroksinen tornitalo. Pientalotonttien koot vaihtelevat 500 m2:stä 1800 m2:n.

Lumon on mukana Asuntomessuilla 2014, lisää tietoa löydät täältä www.lumon.fi/asuntomessut

 

Menneet messut

EmediateAd