Uutiset

Uutiset

Lumon Asuntomessuilla

Lumon Asuntomessuilla

09.07.2015

Lumon terassilasiperhe täydentyy

Perinteinen puitteellinen liukulasijärjestelmä on saanut uuden designing. Muotoilun lisäksi uudistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota helppokäyttöisyyteen, lukitukseen ja turvallisuuteen. Uuden avaus- ja lukitusmekanismin ansiosta lasitus voidaan halutessa avata molemmista reunoista, vain toisesta tai valita avautuminen keskeltä kumpaakin reunaan. Jämäkkään design – kahvaan on helppo tarttua. Järjestelmän ovissa käytämme 6, 8 ja 10 mm karkaistua turvalasia. Monikäyttöinen Lumon liukulasitus sopii katetuille avoterasseille sekä talojen sivustoille rakennettavien uusien terassien lasioviksi.

Uudistuneilla liukulaseilla toteutettuja terasseja löytyy kohteista 12 ja 38 sekä sisääntulokäytävältä Ua2.

Lumon valmisterassi

Lumon tarjoaa koko terassipaketin toimituksen: perustuksen, lattian, rungon, katon ja seinät. Siksi käytämme termiä valmisterassi. Valmisterassin seinäaukkoihin voi valita joko uudet liukulasit tai esteettömät pystypuitteettomat lasit. Osassa seinärakennetta voi käyttää kiinteätä lasitusta, kaidetta ja parvekelasitusta, umpi- tai paloseinää. Katto- ja seinälasitukset voidaan varustaa lasikohtaisin auringonsuojaverhoin.

Lumonin valikoimaan kuuluu lasiterassimalliston lisäksi parvekkeiden alumiini- ja lasikaiteet, parvekelasitukset sekä uudis- ja korjausrakentamiseen koko parvekejulkisivut.

Valmisterasseihin voit tutustua kohteissa 14, 19 ja 27. Esteettömiin lasitusratkaisuihin kohteissa 12, 13, 14, 15, 19, 27, 32 ja 36.

Neljä vuodenaikaa lasiterassilla

– Terassilasitus luo uusia mahdollisuuksia asumiselle ja viihtymiselle. Se on mainio kesäolohuone, saunan jälkeinen vilvoittelutila ja paikka harrastaa lähellä luontoa. Lasiterassia valittaessa on tärkeää ottaa huomioon ulkonäön ja tilan lisäksi myös rakenteet ja toimivuus. Rakennetaanhan lasiterassi palvelemaan vuosikymmeniä, Mira Laurila sanoo. Tuotekehitys jatkuu koko mallistossa Lumon kehittää jatkuvasti tuotteitaan, jotta niiden käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä. Oma tuotekehitysosasto pitää Lumonin lasitukset kehityksen kärjessä ja tarjoaa myös tulevaisuuden arkkitehtuurin ja asiakkaiden vaatimukset täyttäviä lasitusratkaisuja.

– Lumonin valtteja ovat kotimainen tuotekehitys, hyvä yhteistyö asiakkaiden, arkkitehtien, suunnittelijoiden ja muotoilijoiden kanssa, laadukkaat suomalaiset tuotantolinjat sekä omat yrityksen asentajat. Helppokäyttöisyys, kestävyys ja ajaton muotoilu ovat tunnusomaisia Lumonin parveke- ja terassilaseille. Lisäksi Lumon huoltaa ja tarjoaa lisäosia jo asennettuihin parveke- ja terassilaseihin, Laurila sanoo.

Katso kuvia Lumon lasituskohteista Asuntomessuilla täällä>>

Kouvolan jäähallista Lumon Areena!

Kouvolan jäähallista Lumon Areena!

20.05.2015

Kaksi vahvaa kouvolalaista KooKoo ja Lumon Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, joka muuttaa Kouvolan jäähallin nimen Lumon Areenaksi.

LumonAreena

Kouvolan suurimpiin yrityksiin ja työllistäjiin lukeutuva Lumon Oy liittyy tuoreella sopimuksella mukaan ensi kaudeksi Liigaan nousevan Kouvolan KooKoon pääyhteistyökumppaneihin. Kouvolan jäähalli tunnetaan tuoreen pääyhteistyösopimuksen myötä kesäkuun alusta alkaen Lumon Areenana!

- Aikaisemminkin on meitä toivottu mukaan paikallisiin hankkeisiin, mutta emme ole niihin juurikaan lähteneet. Nyt koimme, että KooKoon Liiga-nousun myötä saamme yhteistyöstä itsekin erittäin suuren mainosarvon jäähallin nimen kautta, kommentoi Lumon Oy:n markkinointijohtaja Antti Vänskä.

- Jääkiekko on ylivoimaisesti Suomen suosituin palloilulaji ja Liiga on maan seuratuin sarja. Haluamme osaltamme kouvolalaisena isona työllistäjänä ja paikallisena yrityksenä olla mukana tukemassa KooKoon toimintaa tällä tavoin ja nostamassa esiin Kymenlaakson vahvuuksia.

Lasi- ja alumiinirakenteisiin keskittynyt Lumon on merkittävä yritys koko Euroopan parveke- ja terassimarkkinoilla. Kouvolassa kotipaikkaansa pitävä yhtiö työllistää Suomessa jopa yli 500 henkeä.

KooKoon ja Lumonin sopimus on kestoltaan viisivuotinen ja siihen sisältyy myös optio viidestä lisävuodesta. Kouvolan kaupunginhallitus hyväksyi nimen myymisen maanantain kokouksessaan.

- Jäähallin nimi on näkyvin tapa olla mukana KooKoon matkassa. Liigassa pelaaminen tuo paitsi meille niin myös Kouvolalle ja koko Kymenlaaksolle hurjasi lisänäkyvyyttä valtakunnallisessa mediassa. Viisi plus viisi –vuotinen sopimus on meille erittäin merkittävä ja antaa tukijalkaa tulevaisuuteenkin, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa iloitsee.

- Iso asia on, että hallin nimi menee nimenomaan yhdelle Kouvolan menestyneimmistä yrityksistä. On äärimmäisen hienoa, että paikallinen yrityselämä on entistä suuremmin ottanut meidät omakseen ja Kymenlaakson lippulaivaksi. Lumon Areena on Liiga-nousun myötä valtakunnallisellakin mittapuulla tärkeä urheiluviihteen näyttämö, Välimaa jatkaa.

Kouvolan jäähalli – Lumon Areena – sijaitsee Kouvolan urheilupuistossa keskeisellä paikalla ja on yksi keskusta-alueen maamerkeistä. Vuonna 1982 valmistunutta monitoimiareenaa remontoidaan parhaillaan Liiga-kuntoon.

- Rakennusalan yrityksenä nimenomaan tällaisen hienon kiinteistön kautta mukaan tuleminen oli meille kiinnostava vaihtoehto, varsinkin kun remontoidussa hallissa tulee olemaan meidän tuotteita, Lumon Oy:n Antti Vänskä sanoo.

Lumon terassilasiperhe laajenee

25.03.2015

Perinteinen puitteellinen liukulasijärjestelmä on saanut uuden designing. Muotoilun lisäksi uudistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota helppokäyttöisyyteen, lukitukseen ja turvallisuuteen. Uuden avaus- ja lukitusmekanismin ansiosta lasitus voidaan halutessa avata molemmista reunoista, vain toisesta tai valita avautuminen keskeltä kumpaakin reunaan. Jämäkkään design –kahvaan on helppo tarttua. Järjestelmän ovissa käytämme 6, 8 ja 10 mm karkaistua turvalasia.

Monikäyttöinen Lumon liukulasitus sopii katetuille avoterasseille sekä talojen sivustoille rakennettavien uusien terassien lasioviksi.

Lumon parveke- ja terassilasituksille on myönnetty Avainlippu ja Design From Finland –tunnus.

Tutustu lasiterassiimme täällä>>

11.08.2014 Habitare 2014
EmediateAd