Uutiset

Uutiset

Lumon terassilasiperhe laajenee

25.03.2015

Perinteinen puitteellinen liukulasijärjestelmä on saanut uuden designing. Muotoilun lisäksi uudistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota helppokäyttöisyyteen, lukitukseen ja turvallisuuteen. Uuden avaus- ja lukitusmekanismin ansiosta lasitus voidaan halutessa avata molemmista reunoista, vain toisesta tai valita avautuminen keskeltä kumpaakin reunaan. Jämäkkään design –kahvaan on helppo tarttua. Järjestelmän ovissa käytämme 6, 8 ja 10 mm karkaistua turvalasia.

Monikäyttöinen Lumon liukulasitus sopii katetuille avoterasseille sekä talojen sivustoille rakennettavien uusien terassien lasioviksi.

Lumon parveke- ja terassilasituksille on myönnetty Avainlippu ja Design From Finland –tunnus.

Tutustu lasiterassiimme täällä>>

Lasiterassilla yksi huone lisää

Lasiterassilla yksi huone lisää

23.02.2015

Näin kevään saapuessa Modernisti Kodikas-blogissa fiilistellään nyt lasiterassin tuomia hyötyjä.

“Aurinkoiset iltapäivät avaavat meille 30 neliötä lisää tilaa. Lämpötila nousee pariin kymmeneen asteeseen ja on ilo huomata, että lasituksen ansiosta meillä on noin puolet vuodesta yksi huone enemmän.”

Lue koko blogikirjoitus täällä>>

 

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti

10.7.-9.8. Vantaan Asuntomessut

27.01.2015

Asuntomessut ovat ensi kesänä Vantaalla 10.7.-9.8.2015. Lumon esittelee messuilla muutamassa kohteessa lasiterasseja. Messuilla voit tutustua erilaisiin lasiterassi- sekä parvekelasivaihtoehtoihin oikeassa ympäristössä. Täydennämme tätä sivua kevään mittaan kun talot alkavat valmistua. Pysy kuulolla!

Tutustu meidän Asuntomessu-sivuihin täällä>>

11.08.2014 Habitare 2014
EmediateAd