Uutiset

Uutiset

11.7-10.8 Jyväskylän Asuntomessut

02.07.2014

Vuoden 2014 asuntomessut järjestetään Jyväskylän Äijälänrannassa 11.7.-10.8.2014. Äijälänranta sijoittuu Jyväsjärven itärannalle Päijänteeseen johtavan Äijälänsalmen läheisyyteen. Matkaa näköetäisyydellä olevaan Jyväskylän keskustaan on noin 5 kilometriä. 

Tulevaisuudessa Äijälänrannassa asuu 800–1000 asukasta. Valmistuttuaan alueelle syntyy tiivis ja monimuotoinen asuinympäristö, jossa perhe-elämän inhimillinen mittakaava kohtaa uudet rakennusinnovaatiot, ja luonnonläheinen ajattelutapa cityasumisen mahdollisuudet. Arkkitehtuuri yllättää ja haastaa sekä antaa pohjaa monimuotoiseen asumiseen. Asuinalueen läpi kulkeva Jyväsjärven rantaraitti tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen liikuntaan ja harrastamiseen. Alueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös linnustoltaan arvokas luontoalue.

Messualueelle rakentuu 37 pientaloa, yksityinen päiväkoti sekä Jyväsjärven rantaan tuleva 13-kerroksinen tornitalo. Pientalotonttien koot vaihtelevat 500 m2:stä 1800 m2:n.

Lumon on mukana Asuntomessuilla Jyväskylässä, esittelykohteemme on talossa numero 26, Fendari. Lisää tietoa löydät täältä www.lumon.fi/asuntomessut

Myös taloyhtiöt kerrospukeutuvat

30.05.2014

Me suomalaiset tunnemme oman ilmastomme. Talvi on pitkä ja kylmä, kevät alkaa liian myöhään eikä kesää juuri ole. Tuntuu, että niinä päivinä, joina aurinko paistaa, vähintäänkin tuulee. Tästä johtuen suomalaiset ovat tottuneet etsimään sopivia ratkaisuja jokaiseen keliin. Löytyy alus- ja välikerrastoa sekä tuulen ja sateen pitävää ulkotakkia, joilla olemme oppineet maksimoimaan ulko-oleskelun nautinnollisuuden haastavassa ilmastossa.

Varaosat parvekelasituksiin nyt verkkokaupastamme!

03.02.2014

Verkkokaupastamme hankit nyt helposti ja nopeasti pientuotteitamme parvekelasituksiin.

Myymme nyt reunatiivisteet ja lasinvälitiivisteet 6 mm parvekelaseihin edullisesti verkkokaupassamme, myös parvekelasituksiin tarkoitettu seinälukon löydät sieltä. Toimitusaika on keskimäärin 2 viikkoa, kuvat ja tekniset tiedot löydät verkkokaupastamme.

Verkkokauppaan pääset tästä>>

 

Lumon_reunatiiviste  Lumon_lasinvälitiiviste  Lumon_narulukko_parvekelasitus

Reunatiiviste                          Lasinvälitiiviste                      Seinälukko

EmediateAd