Lumon terassiperheestä löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto

Lumon terassilasitus on niin paljon enemmän. Aurinko paistaa lasin läpi lämpimämmin. Kesä viipyy pidempään ja kevät taas koittaa lasitetulle terassille aikaisemmin. Terassilasitus luo aivan uusia mahdollisuuksia asumiselle ja viihtymiselle.

Lumon räätälöi lasiterassin valmiiksi suunnitelluista vakioelementeistä juuri omaan kotiisi sopivaksi. Terassin katto ja runko, puitteettomat tai uutuutena sivuunliukuvat terassilasiovet antavat mahdollisuudet luoviin tilaratkaisuihin.

Lumon_7S_12  lumon-terassilasitus8  Lumon_lasiterassi_mökki  myymalat-ja-liiketilat6

Omakotitalot                 Rivi- ja paritalot           Vapaa-ajan asunnot     Ravintolat ja liiketilat

 

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti

UUTUUS! Sivuunliukuva terassilasitus

Lumon_7S_sivuunliukuva_uutuus

Lumon liukulasi on monikäyttöinen. Se sopii katettujen ja avoterassien sekä puu- ja alumiinirunkoisten ulkonevien terassien lasittamiseen. Lisäksi liukulasi soveltuu myös katoksien ja sisääntulojen suojaksi.

Lasituksen rakennne ei vaadi välttämättä kiinteää reunalasia, minkä ansiosta lasit on mahdollista saada avautumaan kahteen eri suuntaan. Liukulasielementin toinen pystypuite voidaan myös jättää haluttaessa pois.

Ajattoman tyylikäs sivuunliukuva terassilasitus kaikentyyppisille terasseille

Lumon_7S_detail4Lumon sivuunliukuva terassilasi siirtyy kevyesti ja hiljaisesti syrjään ja kutsuu kesän lämmön terassille. Viileällä ilmalla terassilasitus suojaa ja tekee terassista silloinkin mielyttävän oleskelutilan. Jämäkkään kahvaan on helppo tarttua ja turvallisuutta lisää sarjoitettava lukko.

Lasitettu terassi avaa uusia sisustus- ja harrastusmahdollisuuksia. Neljä vuodenaikaa näyttävät parhaat puoleensa Lumon lasiterassilla.

 

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti

Puitteeton terassilasitus

Lumon_lasiterassi

Puitteettomat lasielementit tarjoavat avarat, esteettömät näkymät ympäristöön. Sivuunlimittyvät lasielementit antavat koko terassitilan käyttöösi ja vapaasti sisustettavaksi. Harkitut rakenteet, huolitellut muodot ja pinnat viestivät ajattomuutta ja kokonaan uutta laatutasoa.

Tarvittaessa terassiovet saa puitteellisena tai kirkkaalla lasin välitiivisteellä varustettuna.

Upea design

Lumon7 avausLasiterassia on ilo käyttää. Ensimmäinen lasielementti avautuu kahvasta yhdellä kädellä ja lasit liukuvat yhdellä raiteella sivuun.

Avautumistapa ei vie juurikaan sisätilaa ja sisustuksessa koko terassitila on käytössä. Käyntiovi mahdollistaa luonnollisen kulkutien. Sen avaus onnistuu myös lapsilta – paitsi turvallisesti lukittuna.

 

Asiakkaat kertovat

 

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti

Perustuksesta valmiiseen lasiterassiin

Lumon tarjoaa tarvittaessa koko terassipaketin: perustuksen, lattian, rungon, katon ja seinät. Kokonaisuus toimii säällä kuin säällä ja rakenteiden normaali eläminenkin on käyttövarmuudessa otettu huomioon. Lumon lasiterassi on yhtenäinen kokonaisuus, joka luo viihtyisyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Tässä videossa näet lasiterassin rakentamisen kaikki vaiheet.

Uutta sisustettavaa lisätilaa

Lasitettu terassi on kotisi uusi ulottuvuus. Se jatkaa olohuonetta kiehtovaksi uudeksi oleskelutilaksi, joka avautuu kauniilla säällä ulkotilaksi, ja sulkeutuu suojaisaksi tilaksi sateella tai tuulella. Keittiön yhteydessä lasitettu terassi voi toimia isonkin joukon ruokailutilana ja pienenä keittiöpuutarhana. Lasitettu terassi laajentaa sisustusmahdollisuudet uusiin ulottuvuuksiin. Muista kuitenkin, että lasitettu terassi on ulkotilaa ja käytä huonekaluissa ja muissa sisustuselementeissä kosteutta kestäviä materiaaleja.

Anna lasten leikkiä ja kotieläinten ulkoilla turvallisesti

Suljettu, lukittava terassi on turvallinen lasten leikkipaikka. Sinne voi huoletta jättää pienetkin lapset keskenään leikkimään. Lasitettu terassi on mieluinen leikki- ja pelipaikka. Vanhemmatkin mielellään viihtyvät terassilla jälkikasvun kanssa.

Kissa, lemmikkimarsu tai villakoira. Rotuun ja lajiin katsomatta lasitettu terassi tarjoaa mukavan ulkoilutilan aroillekin lemmikeille. Karkaamisvaaraa ei ole ja lemmikki tuntee olevansa ulkona ja voi aistia ympäristön tuoksuja ja tarkkailla elämänmenoa.

Lasitettu terassi – mainio harrastuspaikka

Lasiterassi avaa uusia mahdollisuuksia harrastaa. On mukavampi polkea kuntopyörää terassilla kuin sisätiloissa. Tuuletuksenkin voi järjestää sään ja kuntoilun vaatimusten mukaan. Sunnuntaimaalarille valo on tärkeä. Voit nauttia plein air -tunnelmasta terassiateljeessasi ja aistia eri vuodenaikojen valojen ja varjojen ominaispiirteet.

Lisäturvallisuutta

Turvalasit ja lukitusmahdollisuus antavat lisäturvallisuutta asumiseen. Lasitetulla terassilla voi säilyttää pyöriä ja urheiluvälineitä turvallisesti. Nyt terassi on myös turvallinen leikkipaikka lapsille ja viihtyisä ulkotila lemmikkieläimille.
Lasitettu terassi suojaa myös julkisivua ja säästää lämmitysenergiaa.

Galleria

EmediateAd