Lumon lasiterassi laajentaa asuinpiiriä lähemmäs luontoa

Lumon terassilasitus on niin paljon enemmän. Aurinko paistaa lasin läpi lämpimämmin. Kesä viipyy pidempään ja kevät taas koittaa lasitetulle terassille aikaisemmin. Lasitettu terassi on mitä mainioin paikka esikasvattaa kesän kukkaloistoa ja hyötypuutarhaa. Terassilasitus luo aivan uusia mahdollisuuksia asumiselle ja viihtymiselle. Se on mainio kesäolohuone, saunan jälkeinen vilvoittelutila ja paikka harrastaa lähellä luontoa.

Lumon_lasiterassi_talvi  lumon-terassilasitus8  terassilasitus_mokki  myymalat-ja-liiketilat6

Omakotitalot               Rivi- ja paritalot           Vapaa-ajan asunnot    Ravintolat ja liiketilat

 

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti

Onko talossasi valmis avonnainen terassi vai haluatko rakentaa lasiterassin talon sivuun lisätilaksi?

Lumon räätälöi lasiterassin valmiiksi suunnitelluista vakioelementeistä juuri omaan kotiisi sopivaksi. Terassin katto ja runko, terassiovet, parvekelasitus ja kaiteet yhdistettynä antavat mahdollisuudet luoviin tilaratkaisuihin.
Tarvittaessa terassiovet saa puitteellisena tai kirkkaalla lasin välitiivisteellä varustettuna.

alumiinirunkoinen_valmisterassi1    terassiovi1

Lasiterassi                      Terassilasit

Lumon tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet toteuttaa lasiterassiunelma. Kun valitset lasiterassia, ota huomioon ulkonäön ja tilan lisäksi myös rakenteet ja toimivuus. Rakennetaanhan lasiterassi palvelemaan vuosikymmeniä. Lasiterassi on osa ulkotilaa ja joutuu kestämään vaativat sääolosuhteet. Rankkasateet, lumi, pakkanen, hellepäivät ja ilman saasteet asettavat kovat vaatimukset toimivalle ja pitkäikäiselle lasiterassille. Lasiterassin tulee toimia moitteetta pitkään: se ei saa vääntyillä ja lasielementtien tulee liukua pehmeästi vielä vuosienkin kuluttua. Terassiovet voidaan toimittaa myös puitteellisena tai kirkkaalla lasin välitiivisteellä varustettuna. Lumon lasiterassi on ollut käytössä niin pohjolan pakkasissa kuin etelän eri tavalla vaativissa olosuhteissa.

Asiakkaat kertovat

Uutta sisustettavaa lisätilaa

Lasitettu terassi on kotisi uusi ulottuvuus. Se jatkaa olohuonetta kiehtovaksi uudeksi oleskelutilaksi, joka avautuu kauniilla säällä ulkotilaksi, ja sulkeutuu suojaisaksi tilaksi sateella tai tuulella. Keittiön yhteydessä lasitettu terassi voi toimia isonkin joukon ruokailutilana ja pienenä keittiöpuutarhana. Lasitettu terassi laajentaa sisustusmahdollisuudet uusiin ulottuvuuksiin. Muista kuitenkin, että lasitettu terassi on ulkotilaa ja käytä huonekaluissa ja muissa sisustuselementeissä kosteutta kestäviä materiaaleja.

Anna lasten leikkiä ja kotieläinten ulkoilla turvallisesti

Suljettu, lukittava terassi on turvallinen lasten leikkipaikka. Sinne voi huoletta jättää pienetkin lapset keskenään leikkimään. Lasitettu terassi on mieluinen leikki- ja pelipaikka. Vanhemmatkin mielellään viihtyvät terassilla jälkikasvun kanssa.

Kissa, lemmikkimarsu tai villakoira. Rotuun ja lajiin katsomatta lasitettu terassi tarjoaa mukavan ulkoilutilan aroillekin lemmikeille. Karkaamisvaaraa ei ole ja lemmikki tuntee olevansa ulkona ja voi aistia ympäristön tuoksuja ja tarkkailla elämänmenoa.

Lasitettu terassi – mainio harrastuspaikka

Lasiterassi avaa uusia mahdollisuuksia harrastaa. On mukavampi polkea kuntopyörää terassilla kuin sisätiloissa. Tuuletuksenkin voi järjestää sään ja kuntoilun vaatimusten mukaan. Sunnuntaimaalarille valo on tärkeä. Voit nauttia plein air -tunnelmasta terassiateljeessasi ja aistia eri vuodenaikojen valojen ja varjojen ominaispiirteet.

Lisäturvallisuutta

Turvalasit ja lukitusmahdollisuus antavat lisäturvallisuutta asumiseen. Lasitetulla terassilla voi säilyttää pyöriä ja urheiluvälineitä turvallisesti. Nyt terassi on myös turvallinen leikkipaikka lapsille ja viihtyisä ulkotila lemmikkieläimille.
Lasitettu terassi suojaa myös julkisivua ja säästää lämmitysenergiaa.

Galleria

EmediateAd