Terassit saavat pihamaiseman kukoistamaan

Hyvä lepotuoli, kiinnostava kirja ja lasiterassit. Siinä eväät sunnuntain aamuhetkelle. Lasiterassi avaa näkymän, joka rauhoittaa ja antaa voimia tulevalle viikolle. Sateen ropinakin kuulostaa musiikilta lasiterassihankinnan jälkeen. Alumiinirakenteinen lasiterassi tuo luonnon lähelle ja saa kaikki aistit valppaiksi. Pienikin terassi saa uuden elämän lasitettuna. Soma terassikalustus ja rauhoittava maisema tekevät siitä mieluisan oleskelupaikan. Lukittavat liukuovet tekevät siitä myös turvallisemman säilytystilan pihakalusteille ja ulkoiluvälineille.

 

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti

Onko talossasi valmis avonnainen terassi vai haluatko rakentaa lasiterassin talon sivuun lisätilaksi?

Lumon räätälöi lasiterassin valmiiksi suunnitelluista vakioelementeistä juuri omaan kotiisi sopivaksi. Terassin katto ja runko, terassiovet, parvekelasitus ja kaiteet yhdistettynä antavat mahdollisuudet luoviin tilaratkaisuihin.

Kaikki terassiovet voidaan toimittaa puitteellisena, puitteettomana tai kirkkaalla lasin välitiivisteellä varustettuna.

alumiinirunkoinen_valmisterassi1    terassiovi1    Lumon_7S_detail2

Lasiterassi                      Terassilasit                          Perustuksesta kattoon

Terassilasituksia myös rivi- ja paritaloihin

Uusien asuntojen hintataso kannustaa nykyisten asuntojen remontoimiseen ja asumismukavuuden parantamiseen. Uudistetun asunto-osakeyhtiölain myötä onkin lasitettuja terasseja alkanut ilmestyä myös rivitaloihin. Hankintavaihtoehtoja on kaksi.

Yhtiökokouksessa voidaan päättää lasitetun terassin hankkimisesta jokaiseen asuntoon. Kustannukset voidaan kattaa joko omalla tai lainapääomalla ja periä ne osakkailta kuukausivastikkeena. Osakkailla on myös mahdollisuus maksaa lainaosuutensa heti pois.

Toisessa vaihtoehdossa yhtiökokouksessa hyväksytään lasiterassien hankkiminen. Yhtiö hakee lasitukselle toimenpideluvan. Halukkaat hankkivat luvan mukaiset lasiterassit itse yhteistilauksena ja muilla on haluttaessaan lupa hankkia terassi myös myöhemmin. Usein lasiterassit vaikuttavat valmistuttuaan niin houkuttelevilta, että naapurit seuraavat perässä.

Rivitalo Rivitalo Rivitalo

Perinteiseen rivitaloon haluttiin lisätilaa lasittamalla yläkerran parveke ja alakerran terassi. Ennen lähinnä varastokäytössä olleet tilat saivat lasituksen ansiosta ihan uudenlaisen ilmeen ja nyt ne ovat aktiivisessa käytössä. Lasituksen ei aina tarvitse olla suuri, pienikin parveke tai terassi kannatta lasittaa.

EmediateAd